Rólunk

Minőség és megbízhatóság.

Ezek azok a kulcsszavak amelyeket a szemünk előtt tartottunk mindaddig míg tervezgettük mobilüzletünk alapjait. Próbáltunk kiemelkedni az átlagtól, hisz akkoriban Nagykanizsán ez az átlag nem volt olyan óriási. Minőség nálunk a környezet, a légkör, a személyzet és a legfontosabb, a szolgáltatásaink.

Kellett egy hely ahol a vendég megtalálja a számítását és a másutt csalódott ember is a számára megfelelő szolgáltatást.Kis bolt annál nagyobb választék. Már a nyitáskor tudtuk, hogy ez az üzlet a vendégről is szól. Célunk az olyan végeredmény biztosítása amely a megbízhatóságot tükrözi és ügyféloldalról pozitív visszajelzéssel párosul.

2011. december
Nagykanizsán az Erzsébet téren megnyílik az első üzletünk.
“Egy gyermekkori álom vált valóra, már kisiskolás koromban papírból kivágott telefonokkal játszottam. Azt le kell szögeznem, hogy nem helyi információszerzés zajlott. Próbáltam a nagyoktól tanulni. Összes országos és határon túli kapcsolatot megmozgattam akik érdekeltek voltak telefon témában. Rengeteget olvastam, kutattam és így alakítottam ki az üzletpolitikám”
Már a kezdetekben gyorsan beindultunk. A baráti légkör és a szakértelem folyton visszatérő vendégeket eredményezett és gyorsan bővülő vendéglistát.

2012-2016
A csapat folyton változott. Új emberek jöttek mentek. De ezek kivételével megmaradt családi vállalkozás feeling, többen a családból besegítenek, ami mai napig kialakítja ezt a családias légkört. Aki betér hozzánk azt egy ideig örökbe fogadjuk :D

Ahogy múltak az évek egyre jobban duzzadt az árukészletünk, de legfőképp a tapasztalatunk. Mint már említettem, fontos számunkra a minőség. Ebből nem engedünk. Nem tudunk a legolcsóbbak lenni, de nem is igazán akarunk. A minőségi termékekért érdemes fizetni és aki telefonját bízza ránk az meg is kapja amiért fizetett.

2016. június
Megnyílik második üzletünk a Fő utcán.A bővülő árukészlet és a kis bolt telítettsége, egy szellősebb helyet kívánt. Ezért megnyitottuk második boltunkat ami az ügyfélkezelés és látványszervizelés létrehozásában segített. A régi üzlet is megmaradt, hogy a vidéki embereket kiszolgálja a buszmegállóhoz közeli elhelyezkedésével.

2018.
Mindkét üzletünk működik és várja a vendégeiket bővült szolgáltatásokkal. 7 évnyi tapasztalattal és rengeteg új termékkel. Számítógépek, konzolok. Weboldalunk is készülőben, rengeteg új funkcióval és lehetőséggel.

Mert Mobilbarlang már nem csak a mobilokról szól. Egy családdá nőtte ki magát amely jelenti a:
- profi szoftverkezelést
- páratlan szerviz szolgáltatást
- naprakész termék utánpótlást
- és a rugalmas ügyfélkezelést.

2019-től nagyobb hangsúlyt fektettünk a közösségi média oldalainkra és, hogy naprakész információkat osszunk meg minden tech rajongóval és bolti ajánlatainkat népszerűsítsük. A nem várt gyors siker miatt megismerkedtünk az ország másik végén élő követőkkel, Mobilkedvelőkkel. A pozitív visszajelzések és a sok kérdés a weboldalunkkal kapcsolatban, megmutatta, hogy mi sem létezhetünk weboldal-webshop nélkül.

Várunk mindenkit szeretettel a boltunkban.

Radics Arnold üzletvezető