Add le a rendelésed telefonon! +3616333954

A Mobilbarlangról

A Mobilbarlangnál 12 éve foglalkozunk mobiltelefon készülékek és kiegészítők eladásával, megvételével és szervizelésével. Nagykanizsa központjában található 170 nm-es, impozáns üzletünket beszállítóink az ország egyik legforgalmasabb szaküzleteként tartják számon. Felújítás iránti elhivatottságunk a 2019-es COVID időszakához köthető. Mivel telekommunikációs eszközök szervizelése a fő tevékenységünk, így a bezárások alatt a Mobilbarlang nemcsak nyitva volt, hanem szervizünk szinte megháromszorozódott forgalmat bonyolított le. Az egész várost és annak vonzáskörzetét is mi szolgáltuk ki technikai támogatással. Ebben az időszakban a személyes kapcsolattartási lehetőségek korlátozása miatt a hangsúly kiemelten helyeződött át a telekommunikációs eszközökre, hiszen ezek a tárgyak biztosították az egyetlen kaput a kapcsolattartásban távol élő szeretteink és idős családtagjaink felé.

Mi már ebben az időszakban is tartottunk felújított készülékeket a polcainkon, de el kellett gondolkodnunk azon, hogy a napjainkban tapasztalt hatalmas mértékű kereslet az újabb és újabb készülékek iránt vajon hová vezet Földünk és rajta élő embertársaink jövőjét illetően.

Ez a gondolat vezetett ahhoz a döntéshez, hogy 2023-tól többé már nem új készülékekkel, hanem inkább a felhasználóktól megvásárolt és felújított készülékekkel töltöttük fel polcainkat. Elkezdtük kutatni annak a módját, hogy hogyan is tehetnénk népszerűbbé, trendivé a felújított készülékeket, hogy a vásárlók számára nemcsak fenntarthatóbb, hanem vonzóbb választás is legyen, mint egy új készülék megvétele.

2022 óta szervízrészlegünk fejlesztésének köszönhetően még több és még jobb minőségű szervízszolgáltatás elvégzését vállaljuk, és felújított készülékeinket PhoneCheck szoftverrel teszteljük és tanúsítványt állítunk ki azok kifogástalan működéséről.

2023-tól felújított készülékeinkhez elkészült egyedi tervezésű dobozunk és elindult ügyfélszolgálatunk is, melyekkel szeretnénk a felhasználói élményt növelni és extra örömöt csempészni azoknak a tudatos és felelős vásárlóknak a mindennapjaiba, akik úgy döntenek, hogy választásukkal tennének valamit az e-hulladék csökkentése és ezzel együtt a Föld jövője érdekében!

TEGYÉL JÓT, VEGYÉL JÓT!
Avagy válassz felújított és újracsomagolt készüléket a Mobilbarlangból!

Kérdésed van? Keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken:

info@mobilbarlang.hu

+36163-33954