Add le a rendelésed telefonon! +3616333954

Blog

Mit jelent pontosan a "felújított laptop"? Elosztaljuk a leggyakoribb tévhiteket legújabb termékeinkkel kapcsolatban!

Először is engedd meg, hogy gratuláljunk a választásodhoz és nagy szeretettel üdvözöljünk a #Barlangászok közösségében!
Bölcs és felelős döntést hoztál, amellyel hozzájárulsz a környezetünk kíméléséhez. Biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod az új készüléked, és sok boldog pillanatot fogsz átélni vele!

Az iPhone keresés funkciója nagyszerű módja annak, hogy megtaláld a készülékedet, ha elvesztetted vagy akkor is hasznos lesz, ha véletlenül ellopták, mivel nemcsak a lokációt fogja mutatni, ahol a készülék éppen megtalálható, hanem lehetővé teszi annak távolról történő zárolását is. Ha az iPhone keresése funkció aktiválva van, megtekintheted az eszközöd helyét a térképen, a helyzetedet akár másokkal is megoszthatod, vagy akár hangot is lejátszhatsz az elveszett iPhone-on, így könnyebben meg is találhatod.

Az „iPhone keresése” funkció használatához mindössze annyit kell tenned, hogy aktiválod ezt a szolgáltatást, és számítógépet vagy egy másik eszközt használsz az elveszett iPhone megtalálásához, visszaállításához vagy zárolásához. 

Kivételesen hasznos, ha ismered ezt a 3 módszert, amivel biztonsági mentést készíthetsz az iPhone-on szereplő adatokról, például ha egy újabb szériát vásárolsz és szeretnéd könnyen és gyorsan átmenteni az adatokat.

Nem árt a mentést bizonyos időközönként különösebb ok nélkül is elvégezni, hiszen ha bármilyen baleset éri a készülékedet, aminek következtében az eredeti állapot már nem állítható helyre, biztosan nagyon fájna a szíved a régi fotóid elvesztése miatt.

 

Miért okosabb felújított mobilt választani, mint újat? Mutatunk 5 jó okot rá, miért éri meg Neked, de a sort még folytathatnánk...

1. Költséghatékony

A felújított mobilok vásárlásakor az egyik legvonzóbb előny az ár. Mindig a legújabb készüléktípusra beruházni kifejezetten drága hóbort, ám jó hír, hogy ma már a gyártók nem tudnak olyan őrületesen nagy technológiai újításokat hozni évről-évre, így a felhasználók az utolsó előtti modelleket is több évig használhatják zavartalanul. Ráadásul egy újracsomagolt készülék akár 40%-kal is a kiskereskedelmi ár alatt kapható így a pénztárcádat is megkíméled vele.

A Mobilbarlangnál rengeteg telefontípus és 3 féle állapot közül lehet választani: Újszerű/Hibátlan, Kiváló és Kielégítő. A legalacsonyabb ár természetesen függ a modelltől és az állapotkategóriától.


Fontos megjegyezni, hogy nálunk az állapotkategóriák egyszerűen kozmetikai jellegű hiányosságokra, tehát a külsőre, a telefon megjelenésére vonatkoznak. Minden készülék szigorú 50 vagy akár 80 pontos diagnosztikai folyamaton megy keresztül és hivatalos tanúsítványt kap a kifogástalan működésről.

Az esetleges sérült alkatrészeket vadonatújra cseréljük és az akkumulátor is kiváló vagy 100%-os állapotú. Így akármelyik állapotkategóriából választasz minden készülék esetében újszerű működésre számíthatsz.