Add le a rendelésed telefonon! +3616333954

Blog

Felújított VS Új

Mobilbarlang
Mobilbarlang
2023.03.24 08:10
Felújított VS Új

Miért okosabb felújított mobilt választani, mint újat? Mutatunk 5 jó okot rá, miért éri meg Neked, de a sort még folytathatnánk...

1. Költséghatékony

A felújított mobilok vásárlásakor az egyik legvonzóbb előny az ár. Mindig a legújabb készüléktípusra beruházni kifejezetten drága hóbort, ám jó hír, hogy ma már a gyártók nem tudnak olyan őrületesen nagy technológiai újításokat hozni évről-évre, így a felhasználók az utolsó előtti modelleket is több évig használhatják zavartalanul. Ráadásul egy újracsomagolt készülék akár 40%-kal is a kiskereskedelmi ár alatt kapható így a pénztárcádat is megkíméled vele.

A Mobilbarlangnál rengeteg telefontípus és 3 féle állapot közül lehet választani: Újszerű/Hibátlan, Kiváló és Kielégítő. A legalacsonyabb ár természetesen függ a modelltől és az állapotkategóriától.


Fontos megjegyezni, hogy nálunk az állapotkategóriák egyszerűen kozmetikai jellegű hiányosságokra, tehát a külsőre, a telefon megjelenésére vonatkoznak. Minden készülék szigorú 50 vagy akár 80 pontos diagnosztikai folyamaton megy keresztül és hivatalos tanúsítványt kap a kifogástalan működésről.

Az esetleges sérült alkatrészeket vadonatújra cseréljük és az akkumulátor is kiváló vagy 100%-os állapotú. Így akármelyik állapotkategóriából választasz minden készülék esetében újszerű működésre számíthatsz.

2. A felújított telefonok élettartama hosszabb lehet, mint gondolnád

Általános tévhit, hogy a felújított mobiltelefonok élettartama rövidebb, mint az új készülékeké. Minden attól függ, hogyan lett felújítva a telefon. A felújított iPhone-ok hosszú élettartamának legjobb példája az iPhone 6s. Ezt a típust 2015-ben adták ki, és népszerűsége a mai napig tart. Elképzelhető, hogy egy ötéves modellnél pusztán az akkumulátor cseréjével máris egy újszerűen működő mobilt kapunk. A Mobilbarlangnál minden akkumulátor kapacitását ellenőrizzük, és a 83%-nál alacsonyabbat minden esetben újra cseréljük. Ez garantálja, hogy a telefonok tökéletesen és az elvárásoknak megfelelően fognak működni.

3. 3 év garanciát vállalunk, 30 napos visszaküldéssel

Használt telefon, új garancia! Mivel a javítási folyamatunk több évvel meghosszabbítja a készülékek élettartamát, ezért hosszú és átfogó garanciát tudunk vállalni a nálunk vásárolt mobilokra. Állapottól függetlenül minden telefonunkra vonatkozik a 3 év Mobilbarlang garanciánk, amellyel éppen olyan biztonságban érezheted magad, mint új telefon vásárlása esetében. Nem árulunk zsákbamacskát! Miután kézhez kaptad újracsomagolt készüléked 30 napon belül visszaküldheted nekünk és minden következmény nélkül elállhatsz a vásárlástól, (ez biztos, hogy sosem fog előfordulni hiszen beleszeretsz első pillantásra). A Mobilbarlang garancia feltételeiről bővebbet itt olvashatsz.

4. Jó a Földnek és a pénztárcádnak, ez egy fenntartható választás

A Földön több telefon van, mint ember! Az új telefonok gyártása során megszámlálhatatlan mennyiségű nyersanyagot használnak fel. Ezeket az anyagokat olyan eljárásokkal termelik ki és hozzák létre, amelynek következtében jelentős mennyiségű szén-dioxidot kerül a levegőbe, és tudjuk, hogy ez egyenes út a globális felmelegedéshez. Ezzel szemben, ha felújított készüléket vásárolsz tőlünk, és visszahelyezel egy készüléket a körforgásba az újrahasználat során, akkor nagyban hozzájárulsz a fenntartható fogyasztáshoz. Óvjuk megy együtt Földünket a káros szén-dioxid kibocsátástól és a szükségtelen e-hulladék felgyülemlés okozta szennyeződéstől!

5. Akár az új

Természetesen tudjuk, hogy az új telefon beszerzésének izgalmához hozzátartozik a kiválasztási folyamat és a csomagolás kibontásának élménye. Éppen ezért terveztük meg ennyire gondosan a weboldalunkat és saját Mobilbarlang dobozainkat.

Mi van a dobozban?
Minden Mobilbarlang dobozban a telefon mellett találsz SIM tűt, töltőkábelt, valamint egy kis vásárlói tájékoztatót. Nézd meg az erről szóló cikket.