Vegyél jót, tegyél jót!

Add le a rendelésed telefonon! +3616333954

Blog

Hello Fesztivál SzezON

Mobilbarlang
Mobilbarlang
2024.07.08 10:00
Hello Fesztivál SzezON

7+1 MUST HAVE telefonos kiegészítő fesztiválozók számára 

Ahogy beköszönt a nyár, a fesztiválozás szezonja is elkezdődik. Akár a legmerészebb sátorozó fesztiválozók közé tartozol, akár egy-egy napra vettél jegyet nem árt, ha felkészülten érkezel. Most nemcsak a jegyek és a megfelelő ruhák beszerzésére gondolunk, hanem a hasznos mobilos kütyük és kiegészítők begyűjtésére is. Mutatunk néhány must have kiegészítőt, amelyek garantáltan feldobják a fesztiválélményedet!

1. Power Bank (Hordozható akkumulátor)

A fesztiválokon töltött hosszú órák alatt a telefonok gyakran lemerülnek. Egy erős power bank, életmentő lehet. Ez a hordozható akkumulátor biztosítja,hogy egész nap online lehetsz és kapcsolatban maradj a barátaiddal anélkül, hogy lemerülnél.

 

2. Univerzális nyakbaakasztó

    Legyen kéznél minden helyzetben a telefonod, akaszd a nyakadba, vesd át a válladon, viseld akár kistáskaként! Praktikus nyaralás alatt és fesztiválozás közben is, ha a kezed ügyében van a telefon hiszen bármikor előkaphatod fényképezéshez. A zsebtolvajok ellen is extra védelmet nyújt, hiszen nem tudják kikapni a zsebedből. Kialakításának köszönhetően a nyakbaakasztó minden olyan telefontokkal használható, amelynek töltőnyílása a készülék alján, annak közepén található. Használatához telefontok szükséges, válassz a színben illőt és variáld kedvedre!

    Használat: Az átlátszó lapot a tok és a telefon közé helyezzük. Az átlátszó lap fém keretes lyukas részét a tok, töltőnek kialakított nyílásán keresztül kell kihúzni. Majd a telefont visszahelyezni a tokba. A zsinór a karabinerrel csatlakoztatható.

    3. Bluetooth hangszóró

    Dobd fel a hangulatot a készülődés közben is! Hangolódj a következő koncertre a kedvenc zenekaroddal. A JBL Go 3 Bluetooth Hangszóró kicsi, de erőteljes hangzást biztosít, így bárhol is legyél, saját mini bulit rendezhetsz. Ráadásul por- és vízálló, így biztosan túléli veled a fesztivált!

    4. Szelfi bot

    Egy fesztiválon rengeteg emlékezetes pillanatot lehet megörökíteni. Egy szelfie bot segítségével könnyedén készíthetsz tökéletes szelfiket, de akár csoportképeket is, hiszen ha kinyitod az alját akkorállvényként funkcionál. Pillekönnyű és nagyon kicsire összehajtható, így bármilyen kistáskába könnyen belefér és hasznos társad lesz az egész éjszaka folyamán.

    5. Fülhallgató

    A zajos fesztiválkörnyezetben egy jó minőségű füles elengedhetetlen, főleg ha már éppen nyugovóra térnél de még mindig tart a buli. Az Usams ID25 és Rhymbo Zajszűrős Bluetooth fülhallgatók kiváló hangzást és aktív zajszűrést kínálnak, így a forgatagban is élvezheted a saját zenét vagy pihenhetsz egy kicsit. Ráadásul az áruk is rendkívül pénztárcakímélő

    6. Nyomkövető

    Ha van olyan értékes dolog, amit mindenképpen magaddal vinnél, de tartasz tőle, hogy elveszíted ha az esti buli túl jól sikerülne, akkor mindenképp szerezz be egy praktikus nyomkövető eszközt. Ezeket az apró kütyüket elrejtheted pénztárcában, hátizsákban vagy akár a fényképeződre is ráerősítheted és a telefonoddal könnyen követheted, hogy épp milyen messze van tőled. Androidos készülékekhez Bluetooth-al csatlakoztatható verziót ajánlunk illetve elérhető az Apple saját megoldása az AirTag is a webshopban.

    7. 3in1 Töltőkábel

    A fesztiválokon kialakított töltőpontoknál töltheted a telefonodat, de ehhez szükséged lesz egy megbízható töltőkábelre. Szerencsére már nem kell 3 különböző fajtát becsomagolnod, amik a táskában csak összegabalyodnak, hiszen már elérhető a 3 az 1-ben adatkábel. Ez a fonott kialakítás nemcsak strapabíró, de gyorstöltést is biztosít, ráadásul bármelyik eszközöddel kompatibilis, tehát még véletlenül sem maradsz offline!

    +1 Por- és vízálló tok

    Fesztiválokon bármi megtörténhet, beleértve az esőt is. A vízálló telefon- és tablet tokok megvédik eszközeidet a víztől, és még a sárral és porral szemben is felveszik a harcot, így nyugodtan bulizhatsz, bármilyen legyen az időjárás.

    Ha hasznosnak találod bármelyik kiegészítőt szemezgess a fesztiváltermékek között, és rendeld meg a fesztivál előtt egy héttel, hogy biztosan megérkezzen hozzád a kedvenc kiegészítőd!