Add le a rendelésed telefonon! +3616333954

VIP kiszállítás

Nem bízzuk idegenekre kiszolgálásod, saját munkatársaink és autóink szállítanak!

Szembesültél már azzal a kellemetlen helyzettel, hogy egy új mobiltelefon vásárlása során még órákat töltöttél azzal, hogy ténylegesen használatba vehesd a készüléket?

Aggódtál már, hogy az átállás adatvesztéssel jár? Netán fejtörést okozott az új készülék beállítása? Régi telefonodat szeretted volna értékesíteni, de nem találtál rá megfelelő lehetőséget? 

 

Itt a megoldásunk, VIP kiszállítás Zala, Somogy és Vas megyékben!

Új házhozszállítási szolgáltatásunkkal a mobiltelefon vásárlás egyszerűbb és biztonságosabb, mint valaha! Szolgáltatásunkat úgy terveztük, hogy maximális kényelmet és biztonságot nyújtson számodra.

Képzeld csak el, hogy legújabb készülékedet közvetlenül az otthonod kényelmében veheted át, s mi komplex asszisztenciát biztosítunk az átálláshoz! Ráadásul többféle lehetőség közül is választhatsz: TURNÉ, VIP, VIP EXTRA

Mire számíthatsz, ha kiszállításnál a VIP kiszállítást vagyis saját szállító csapatunkat választod?
Nézd meg ismertető videónkat:

VÁROS TURNÉ: Alkalmanként egy adott város frekventált helyén letáborozunk és itt több órán keresztül felkereshetsz minket, átveheted megrendelt készülékedet, kipróbálhatod egy próbaindítással, beszámíttathatod régi készülékedet.

VIP: Házhoz visszük megrendelt készülékedet, komplex asszisztenciát nyújtunk a régi készülékből való átköltözéshez, minden adatodat átmenjük és beállítjuk fiókjaidat az új készüléken.

VIP EXTRA: A VIP szolgáltatás minden pontját tartalmazza. Ezen felül órapontos érkezést, ajándék tokot és fóliát is választhatsz a készülékedhez 15.000 Ft értékig. Ráadásként 2 extra tisztítást is igényelhetsz családtagjaid készülékei számára.

A szállítás várható idejéről a megrendelés után, szakértő kollégánk telefonon tájékoztat! A visszaigazolt szállítási napot megelőző napon pedig, munkatársaink sms-ben értesítenek az órapontos szállítás várható idejéről.

S hogy mit jelentenek az egyes szolgáltatások? Az alábbi felsorolásban összegyűjtöttük a főbb információkat:

 • Komplex asszisztencia, teljes adatmentés: Munkatársaink a helyszínen minden adatot átmásolnak az új készülékre, így nem kell aggódnod az adatvesztés miatt, és az új telefonodat azonnal használhatod,
 • Fiók beállítások: Szakértőink gondoskodnak róla, hogy minden szükséges beállítás készen álljon, amikor átveszed új készülékedet,
 • Sim átrakás
 • Próbaindítás: így biztos lehetsz benne, hogy az új készüléked tökéletesen működik!
 • Lecserélt készülékek felvásárlása: lehetőséget biztosítunk régi készüléked eladására,
 • Egyéb szervizigény leadása: ha van a családban szervizre szoruló készülék, azok átadhatók kollégáink részére
 • Selejt készülékek elszállítása: A fiókban lapuló régi okostelefon nem csak a helyet foglalják, hanem balesetveszélyesek is. Ezeket elszállítjuk és a szabályoknak megfelelően kezeljük.

  VIP Extra szállítási mód esetén
 • Ajándék tok és fólia: az új készülékhez 15.000 forint értékig (15.000 forintot meghaladó érték esetén, csak a különbözötet kell fizetned),
 • Készüléktisztítás családtagoknak: két készülék alkoholos csatlakozó- és hangszórótisztítása 3.900 forint/darab értékben,
 • Órapontos érkezés: Mondd meg Te, mikor szállítsuk ki a készüléket!


Gondolj csak bele, mennyi időt és energiát takaríthatsz meg, akár magadnak, akár a családtagjaid részére! Nincs több sorban állás, nincs több várakozás a boltban, és nincs több technikai nehézség! Csak válaszd ki új készülékedet, és mi minden mást elintézünk helyetted!

Ne hagyd, hogy a mobiltelefon vásárlás fejfájást okozzon! Válaszd egyedülálló házhozszállítási szolgáltatásainkat, és élvezd a zökkenőmentes átmenetet az új technológia világába. Válaszd a biztonságot, válaszd a kényelmet, válaszd a megbízhatóságot! 

Lépj velünk kapcsolatba még ma, és tapasztald meg a különbséget, amit mi hozunk az életedbe!