Add le a rendelésed telefonon! +3616333954

ADD EL

A használt telefonok online eladása sosem volt még ilyen egyszerű

Készen állsz rá, hogy azonnal készpénzre váltsd régi mobilodat?

A folyamat nem is lehetne könnyebb!
Így működik:
1. lépés: Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapot és válaszolj néhány gyors kérdésre a készülékeddel kapcsolatban. Ezt követően ajánlatunk a megadott e-mail címedre fog érkezni amiben rögtön el is tudod fogadni az ajánlatot és kitölteni az adataidat a csomag címkéhez, ezután futárt küldünk a készülékedért ingyenesen – ennyire egyszerű. 

Fontos! Minden eladni kívánt készülékhez külön űrlapot kell tölteni.


2. lépés: Küldd el a telefonod 


Futárt küldünk hozzád, hogy elhozza a telefont egy ingyenes szállítási címke használatával. Kérjük ügyelj a megfelelő és biztonságos csomagolás használatára.

3. lépés: Kifizetés 


Miután megkapjuk a csomagot, szakértő szervizes kollégánk kezében bevizsgálási folyamaton megy keresztül. Ha a telefon állapota megegyezik az általad megadottakkal, akkor a fizetést közvetlenül a bankszámládra utaljuk, anélkül, hogy visszaigazolnánk. Ha az állapota eltér az általad közölttől, frissített ajánlattal felvesszük veled a kapcsolatot, amelyet ha nem fogadsz el, ingyenesen visszaküldjük a telefonodat.

Add el régi készüléked egy szempillantás alatt!

Állapot
Amennyiben törött vagy repedt a kijelző, itt tudod bejelölni
Hálózatfüggő

Spórolj időt 

Te is utálsz több tucat érdeklődő üzenetre válaszolgatni, amiből aztán még üzlet sem lesz a végén?
Felejtsd el a felesleges udvariaskodást. Tőlünk egy jó ajánlatot kapsz e-mailben, amit ha elfogadsz búcsút is mondhatsz a hosszadalmas telefon eladási tortúrának. Őrizd meg a hidegvéred és zsebeld be az általunk kínált fair összeget, melynek nincsenek rejtett költségei, nem kell fizetned a terméked hirdetéséért és nem kell a személyes találkozásokra felesleges pénzt és energiát fordítanod.


 

Menj biztosra

Veled is előfordult már, hogy az online eladás kudarcba fulladt? Több körös időpont egyeztetést követően még “malmozhatsz” az eladás helyszínén várakozva akár hidegben, esőben, ha a kedves vásárló nem pontos.
Legrosszabb esetben pedig még meg is gondolja magát. A Mobilbarlanggal ez a veszély nem fenyeget! Készüléked vételárát bevizsgálás után azonnal utaljuk.Nincs rejtett csavar 

Hidd el több ezer telefon fordult meg a kezünkben. Ami Neked jó az nekünk is, a készüléked VALÓS értékét fogjuk kalkulálni az adott típusnak megfelelő aktuális használt piaci árak figyelembevételével. A csomagod feladást követően a telefonod értéke biztosítva van, ha nem vagy elégedett a kapott ajánlattal ingyenesen visszavonhatod az eladást és mi sértetlenül visszaküldjük neked.


 

Verhetetlen ügyfélszolgálat

Nehézségekbe ütköztél az eladási folyamat során? Fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, ahol azonnal segítünk megoldani a problémád. Telefonos ügyfélszolgálatunkon szinte azonnal választ kapsz a kérdéseidre az eladás előtt, közben vagy akár utána.