Add le a rendelésed telefonon! +3616333954

HOCO EW62 bluetooth fülhallgató SZTEREO (v5.4, TWS, mikrofon + töltőtok) PIROS

HOCO EW62 bluetooth fülhallgató SZTEREO (v5.4, TWS, mikrofon + töltőtok) PIROS
8 000 Ft
Részletek

A Hoco EW62 TWS fülhallgató modern és stílusos megjelenésével, valamint kiváló teljesítményével tűnik ki a piacon. A legújabb Bluetooth 5.4 technológiát használja, amely biztosítja a stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot. A készülék szívét a JL AC6973D4 chip alkotja, ami tovább növeli a fülhallgató hatékonyságát és megbízhatóságát.

A fülhallgatók egyenként 30mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amelyek akár 4 órányi folyamatos zenehallgatást vagy beszélgetést tesznek lehetővé. Az újratöltéshez a töltőtok szolgál, amely 320mAh kapacitással rendelkezik, így több alkalommal is feltölthetjük a fülhallgatókat, mielőtt magát a tokot is újra kellene tölteni.

A Hoco EW62 kompakt méretekkel bír, mindössze 51x49x30mm, és a teljes súlya mindössze 43,8g, így könnyedén hordozható, bárhová is megyünk. A fülhallgatók támogatják a master-slave váltást, ami azt jelenti, hogy mindkét fülhallgató külön-külön is használható, valamint rendelkezik Siri hangasszisztens támogatással is, ami további kényelmet biztosít a felhasználók számára.

A Hoco EW62 különlegessége a galvanikus gradiens színezési eljárás, amely nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem kellemes tapintást is ad a készüléknek. Ez a fülhallgató nemcsak a technikai specifikációk terén, hanem az esztétikai megjelenésben is kimagasló élményt nyújt.

 


Adatok
Alcsoport
fülhallgató
Jelátvitel
bluetooth
Hangzás
Sztereó
Mikrofon
igen
Töltőtok
igen
Szín
Piros
Gyártó
HOCO
Márka
Hoco
Cikkszám
160580
Tömeg
122 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!