Add le a rendelésed telefonon! +3616333954

Blog

Akár az új!

Mobilbarlang
Mobilbarlang
2023.06.26 07:00
Akár az új!

Az újracsomagolt telefonod úgy működik, mint egy vadonatúj, de meglepetten tapasztalod, hogy a lentihez hasonló figyelmeztető üzenetet kaptál?

Nem kell megijedni! Ha iPhone XR, XS vagy újabb készüléket vásároltál valószínűleg látni fogod a figyelmeztetést a lezárt képernyőn, az értesítési központban vagy a beállításokban. Ez azért fordulhat elő, mert hivatalosan csak Apple márkaszervizben cserélhetik az alkatrészeket anélkül, hogy ez az üzenet megjelenjen.

 

 

 

Mi a Mobilbarlangban olyan alkatrészeket használunk, amiket szigorú minőségi teszteket követően választunk ki így 100%-os biztonsággal állíthatjuk, hogy éppen olyan jól működnek akár az eredeti. A figyelmeztető üzenet nincs hatással a készülék működésére, nem jelent tényleges hibát, csupán azt, hogy a rendszer nem tudja ellenőrizni és így kijelezni az akkumulátor kapacitását százalékos formában.

Fogalmazzunk egyszerűbben: az idő múlásával minden akkumulátor egy kicsit gyengébb lesz. Egy új akkumulátor a kapacitásának maximumára, vagyis 100%-ra újratölthető, de ez idővel a maximális kapacitás idővel csökken. Ez egy „kopó alkatrész”, így egy teljesen természetes folyamat. Ám ettől még nem fog elhasználódni maga a készülék, és benne a többi alkatrész. Ha egy felújított készülékbe új Mobilbarlang akkumulátor kerül, akkor annak még 2 évig tökéletesen működőképesnek kell lennie.

A szóban forgó hibaüzenet 4 napon belül eltűnik a lezárt képernyő értesítései közül és a beállítások menüből pedig 15 napon belül. Te pedig tovább élvezheted a zavartalan működést és az új telefonodat!

 

Ne feledd, ha más jellegű probléma lépne fel a Mobilbarlang 12 hónapos jótállása vonatkozik rád, keresd szakértő kollégáinkat, akik szívesen segítenek bármilyen felmerülő probléma esetén.